محصولات غذایی مانند گوشت برای حفظ کیفیت و همچنین جلوگیری از فاسد شدن، نیازمند انجماد هستند. زیاد بودن زمان سرمایش در سردخانه معمولی موجب کاهش کیفیت رنگ، بو و مزه محصولات می‌شود. تونل انجماد می‌تواند این محصولات را به سرعت منجمد کرده و کیفیت را حفظ کند. تونل انجماد می‌تواند علاوه بر سطح محصولات، هسته آن ها را نیز به سرعت منجمد کند.


سردخانه و تجهیزات سرمایشی انجماد ,تونل ,کیفیت ,محصولات ,تونل انجماد ,سرعت منجمد ,انجماد می‌تواند ,تونل انجماد می‌تواند منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سوالات آیین نامه اصلی فروشگاه پرسش مهر زبان فارسی - پایگاه مهدوی پایا | Paya313110 فلزیاب البرز 09102191330 ذره بین GameFast.ir مجموعه دِوَک عسل خوب عسل با کیفیت عسل طبیعی عسل درجه 1 فروش عسل عالی